Η Γιορτή των Χριστουγέννων

2015-12-23 01 Η Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 αφιερώθηκε στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ στον εορτασμό της επικείμενης ημέρας των Χριστουγέννων.

Η μέρα μας ξεκίνησε με τον εκκλησιασμό στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο πρεσβύτερος πατήρ Ευστάθιος Βαρβαρέλης. Αφού κοινωνήσαν των Αχράντων Μυστηρίων όσοι ήταν προετοιμασμένοι επιστρέψαμε στο σχολείο μας, όπου στο αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ? ομιλία από τους πατέρες Ευστάθιο Βαρβαρέλη και Γεώργιο Γιαννιό με θέμα: «ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ».

2015-12-23 02Στην παρουσίασή του ο πατήρ Ευστάθιος Βαρβαρέλης μας είπε: «ο Χριστός ήρθε να σώσει τούς ξένους από την αλύτρωτη ξενιτιά τους, προσέλαβε τη μορφή τους, πήρε πάνω του την ξενιτεία τους και σαν ξένος πολιτεύτηκε σέ αυτό τον κόσμο.
Γεννήθηκε σέ ξένο τόπο, δέχτηκε ξένια δώρα από ξένους που ήρθαν από τα ξένα να τον προσκυνήσουν, σαν ξένος φυγαδεύτηκε στην Αίγυπτο.
Ο Χριστός είναι ? πρώτος πρόσφυγας, ? πρώτος απόδημος μετανάστης από τη Βασιλεία τού Θεού, χωρίς διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στη γη, όπου έμεινε πρόσκαιρα και δεν είχε πού την κεφαλήν κλίνε.
2015-12-23 03Ο Χριστός μάς διδάσκει πώς είμαστε όλοι ξένοι πάνω στη γη, πάροικοι και παρεπίδημοι, πρόσφυγες, με τελικό προορισμό τον Οίκο τού Πατρός από όπου εξοριστήκαμε, τον αρχικό Οίκο τού Πατρός όπου μας χαρίστηκε ? ζωή πού χάσαμε στα ξένα. Αφού είμαστε όλοι ξένοι δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τον ξένο, τον άλλο πού δε διαφέρει σέ τίποτα από μας και από τον Χριστό στην ξενιτεία του.

Ο Χριστός μας προέτρεψε να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και να νοιαζόμαστε για όλους τούς ξένους με πραγματική αγάπη, γιατί και Εκείνος αν και ξένος προς τον κόσμο τής αμαρτίας έγινε ένας από μας με σκοπό να μάς χαρίσει τη σωτηρία.
Η θέση, λοιπόν τού Χριστού και κατά συνέπεια τής Εκκλησίας Του, ως συνόλου και κάθε Χριστιανού προσωπικά, είναι ? σεβασμός παντός ανθρώπινου προσώπου, ανεξαρτήτως καταγωγής ? γλώσσας, ιδιαιτέρως, όταν βρίσκεται σέ δοκιμασία και ανάγκη.
Η φράση του Χριστού «ξένος ?μην καί συνηγάγετε με» με την οποία ? ίδιος ? Κύριος ταυτίζεται με τον ξένο, καθορίζει το εκκλησιαστικό μας χρέος. Σέ αυτήν την κατηγορία ανήκουν αναμφισβήτητα όλοι οι ξένοι και ? Εκκλησία αυτό το πνεύμα καλλιεργεί και ενισχύει, στηλιτεύοντας το ρατσισμό, την ξενοφοβία και κηρύττοντας την ισότητα όλων των ανθρώπων μεταξύ τους, ενώ προτρέπει όλους τούς πιστούς στο πρόσωπο τού άλλου, τού ξένου να βλέπουν τον αδελφό τους.

Τη Μεγάλη Παρασκευή κατά την περιφορά τού Επιταφίου ακούγονται τα παρακάτω λόγια, τα οποία ο βυζαντινός υμνογράφος Γεώργιος Ακροπολίτης το 13ο αιώνα συνέθεσε και έβαλε στα χείλη τού Ιωσήφ του από Αριμαθαίας. ? Ιωσήφ ζητάει το σώμα τού νεκρού Χριστού, λέγοντας στον Πιλάτο: «…Δός μοι το?τον τόν ξένον, ?ν ?μόφυλοι μισο?ντες θανατο?σιν ?ς ξένον…», δηλαδή «Δώσε μου αυτόν τον ξένο που οι ομοεθνείς του μισώντας τον, τον σκότωσαν ως ξένο».

Περπατώντας πάνω στα βήματα τού Χριστού, οφείλουμε να έχουμε αγάπη μεταξύ μας αλλά και γενικότερα προς τον πλησίον μας. Το πρόσωπο του πλησίον μας σύμφωνα με την παραβολή τού Καλού Σαμαρείτη δεν είναι ? οικείος μας, ? ομόθρησκός μας, ? ομοεθνής μας άλλα και ? οποιοσδήποτε ξένος.

? άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού και κάθε άνθρωπος είναι αδελφός ? αδελφή μας».

Ο πατήρ Γεώργιος Γιαννιός συμπλήρωσε: «Στολίζουμε τα πάντα εξωτερικά αυτές τις ημέρες, αλλά τα εσωτερικά μας τα στολίζουμε; ? Και προσοχή, όχι αφορισμούς σε οτιδήποτε ξένο και αντίθετο στη πίστη μας? Ο Θεός έφτιαξε τον Ήλιο για όλους τους ανθρώπους? Έστειλε τον Υιό του τον Ήλιο της Δικαιοσύνης, να σαρκωθεί, να γίνει Άνθρωπος από τη μεγάλη του αγάπη για τον άνθρωπο (Θεία Ενανθρώπιση) για όλους τους ανθρώπους?».

Μετά την εκδήλωση οι ήρθε η στιγμή των κερασμάτων (προσφορά του συλλόγου καθηγητών προς τους μαθητές τους) και οι ανταλλαγές ευχών για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Επίσκεψη στην ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. και την ΕΤΗΛ Α.Ε.

2 3 6 7 8 9 12 13 15Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 μαθητές της Β? τάξης του Μηχανολογικού Τομέα, ΒΨ (Β? τάξη Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού) και ΒΜΗΧ (Β? τάξη Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών) του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. και την ΕΤΗΛ Α.Ε. (ΑΡΓΟΣ ΑΕΒΕΞ), του ομίλου της ΣΙΔΕΝΟΡ στην περιοχή Τσιγγέλι στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Οι εγκαταστάσεις της ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. περιλαμβάνουν διάφορες γραμμές επεξεργασίας βιομηχανικών παραπροϊόντων, που προέρχονται από το χαλυβουργείο της SOVEL, από άλλες βιομηχανίες του Ομίλου και της ευρύτερης περιοχής καθώς και από βιομηχανίες της Αττικής.

Μας υποδέχθηκε ο πρώην μαθητής μας Τσουκάλης Ιωάννης εργοδηγός, ο ξεναγός μας Ευθυμίου Ιωάννης Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός και ο Διευθυντής της μονάδας Λώλος Κωνσταντίνος Μεταλλειολόγος Μηχανικός.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι η παραγωγή τεχνητών σκληρών αδρανών οδοποιίας από σκωρία ηλεκτρικού κλιβάνου, η ανάκτηση σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων προς αξιοποίηση, καθώς και η παραγωγή δευτερογενών πρώτων υλών για την τσιμεντοβιομηχανία. Η Εταιρία διαθέτει επίσης λιμενικές εγκαταστάσεις κατάλληλες για τη φόρτωση φορτίων χύδην, χάρη στις οποίες είναι σε θέση να παραδώσει σκληρά αδρανή για την οδοποιία σε όλα τα μεγάλα οδικά έργα σε εξέλιξη στην Ελλάδα.

Αρχικά επισκεφθήκαμε στην εταιρεία ΕΤΗΛ Α.Ε., που ασχολείται με ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά και τεχνικά έργα, με απόλυτη σύγχρονη τεχνολογία (μηχανήματα, CNC) καλύπτει όλο το φάσμα των κατασκευών σε μηχανήματα, κτήρια και εν γένη βιομηχανικών εγκαταστάσεων, βάση σχεδίων των πελατών της, με άριστη τεχνική επάνδρωση, σε όλα τα επίπεδα.

Στο μηχανουργείο επιδείχθηκε στους μαθητές η λειτουργεία του ψαλιδιού, της πριονοκορδέλας μετάλλων και του παντογράφου, που κόβει με ακρίβεια και ποιότητα εξαρτήματα με πλάσμα για πάχη μετάλλου μέχρι 7 mm και με οξυγόνο για μεγαλύτερα πάχη, τις συγκολλήσεις όπου οι μαθητές παρακολούθησαν συγκολλήσεις TIG, σωλήνων υψηλής πίεσης με δημιουργία ρίζας στην κόλληση και το εφαρμοστήριο-ηλεκτρολογείο όπου επιδείχθηκε μειωτήρας σε επισκευή, κινητήρας φορτωτή σε επισκευή και η κατεργασία εξαρτημάτων στον τόρνο.

Στην συνέχεια παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της βροχής ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. στη μονάδα γραφίτη ο οποίος έρχεται από την Ουκρανία και προστίθεται στον χάλυβα στο χαλυβουργείο για να βελτιθούν οι ιδιότητες του παραγόμενου μετάλλου.

Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση όλης της γραμμής παραγωγής με την παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας.

Στην τελική συνάντηση στην αίθουσα παρουσιάσεων της εταιρείας τα στελέχη της εταιρείας αποδέχθηκαν πρότασή μας για πραγματοποίηση μιας άλλης διδακτικής επίσκεψης στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος των συγκολλήσεων με εξάσκηση των μαθητών στους χώρους της εργασίας.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι Μαγκλάρας Αθανάσιος, Χατζηπλής Κωνσταντίνος και Βαρδάκης Κωνσταντίνος μηχανολόγοι εκπαιδευτικοί.

Ένα ξεχωριστό απόγευμα….

DCIM100MEDIA DCIM100MEDIA DCIM100MEDIAΑλμυρός 16/12/2015
‘Ενα ξεχωριστό και δημιουργικό απόγευμα χάρισαν οι μαθήτριες του τομέα υγείας και πρόνοιας της Α΄τάξης και του τμήματος βρεφονηπιοκομίας της Β΄τάξης του ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού στα παιδάκια της πόλης μας.Σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ Αλμυρού δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά και υλικά της φύσης.

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!!
Η καθηγήτρια του τομέα
Τσούγκρα Μαρία

Επίσκεψη στο Μουσείο Πόλης «Βόλος»

????????????? Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Πόλης στο Βόλο στο πλαίσιο του διασχολικού πολιτιστικού προγράμματος «Παγκοσμιοποίηση και διαπολιτισμικές σχέσεις μέσα από την τεχνική της ορατής σκέψης» που εκπονούν φέτος οι καθηγήτριες κ. Κοτζαγιώτου Αποστολία ΠΕ02 και Τσούγκρα Μαρία ΠΕ1833 του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού σε συνεργασία με το γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου και τις καθηγήτριες Τριανταφυλλοπούλου Πελαγία, ΠΕ03 και Χατζηθεοδώρου Γεωργία ΠΕ19.

DCIM100MEDIAΟι μαθητές του σχολείου μας με τη βοήθεια του αρχαιολόγου, κ. Γιάννη Κουτή, ήρθαν σε επαφή με το χθες και το σήμερα της πόλης του Βόλου σε ένα ξεχωριστό μουσειακό χώρο που ορίζεται με ασπρόμαυρες φωτογραφίες, παλιά αντικείμενα ? εργαλεία, ρούχα και σύγχρονες φωτογραφίες της πόλης.

DCIM100MEDIAΤο εν λόγω μουσείο εγκαινιάστηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2014 και φιλοξενεί 120 αντικείμενα και 900 λεπτά ηχητικών μαρτυριών και οπτικοακουστικού υλικού που αποτυπώνουν την ιστορία της πόλης του Βόλου. Πρόκειται για το πρώτο σύγχρονο μουσείο πόλης που λειτουργεί στην Ελλάδα και ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον για τους μαθητές, που με μία ώρα Ιστορία την εβδομάδα στο ωρολόγιο πρόγραμμα δεν έχουν τη δυνατότητα να διδαχτούν και να εντρυφήσουν στον πολιτισμό, την κληρονομιά τους, αλλά και να μυηθούν στην αποκωδικοποίηση της τέχνης.

DCIM100MEDIAΑκολούθησε ψυχαγωγική επίσκεψη στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Βόλου εν όψει των Χριστουγέννων.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί
Τσούγκρα Μαρία ΠΕ1833 & Κοτζαγιώτου Αποστολία ΠΕ02

Διδακτική Επίσκεψη στην 111 Π.Μ

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου μαθητές των τμημάτων ΑΤ2, ΒΨ, ΒΟΧ και ΓΜΗΧ του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην 111 Π.Μ.

1 2 3 4 5Τους μαθητές υποδέχθηκε η Επισμηνίας Παζαρίδου Ειρήνη η οποία ήταν και υπεύθυνη για την ξενάγηση τους.
Στην 330 Μοίρα οι μαθητές παρακολούθησαν βίντεο με πτήσεις και αναχαιτίσεις μαχητικών αεροσκαφών F16. Επίσης έγινε ενημερωτική παρουσίαση για τη θέση της μοίρας, το ιστορικό, την αποστολή και τον τρόπο οργάνωσής της. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τη Σχολή Ικάρων και την καθημερινή ρουτίνα των πιλότων.

Την ενημέρωση έκαναν ο Επισμηναγός Ιωάννου Κων/νος και ο Υποσμηναγός Ιωάννου Βαγγέλης.
Στη συνέχεια οι μαθητές πήγαν στην πίστα αεροσκαφών της 330 όπου ο Υποσμηναγός Ιωάννου Βαγγέλης τους έδειξε από κοντά ένα μαχητικό F16.

Σειρά είχε η Μοίρα Συντήρησης Βάσης ΜΣΒ, στην οποία γίνεται συντήρηση και επιθεώρηση των αεροσκαφών. Εκεί ο Αρχισμηνίας Φαλούτσος Γεώργιος εξήγησε στους μαθητές τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους και τα υλικά που το αποτελούν καθώς και τη λειτουργία του κινητήρα. Τους ξενάγησε στον χώρο του υπόστεγου, του συνεργείου δομής και στο μηχανουργείο.

Συνοδοί καθηγητές ήταν οι: Χατζηχαραλάμπους Ζωή μηχανολόγος, Βαρδάκης Κων/νος μηχανολόγος, Μαγκλάρας Αθανάσιος μηχανολόγος και Χατζηπλής Κων/νος  μηχανολόγος.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της 111 Π.Μ. για την φιλοξενία τους.

Ευχέλαιο στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού

DSC_0162Την Πέμπτη 10 Δεκεμβριου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για μια ακόμη φορά το Μυστήριο του Ιερού Ευχέλαιου «? εις ίασιν ψυχών και σωμάτων?».

Το Μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γεώργιος Γιαννιός και ο πρεσβύτερος πατήρ Ευστάθιος Βαρβαρέλης.

Πριν αρχίσει η τέλεση του Ιερού Ευχελαίου οι ιερείς εξήγησαν στους μαθητές και καθηγητές την σημασία του λέγοντας ότι «?το Ευχέλαιο παρέχει τη σωματική ίαση στα ασθενούντα μέλη της Εκκλησίας, αλλά και την πνευματική τους υγεία με την άφεση των αμαρτιών».

Με το πέρας του Μυστηρίου οι ιερείς έχρησαν δι? ελαίου τους παρευρισκόμενους μαθητές, καθηγητές και γονείς, και τους ευχήθηκαν καλή υγεία και δύναμη.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ

DCIM100MEDIAIMG_20151211_113932Εγινε ενημέρωση των πολιτών της πόλης του αλμυρού απο τους μαθητές του τομέα υγείας και πρόνοιας της Α τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, στα πλαίσια «της εβδομάδας κατά του καπνίσματος «

Οι ενημερωτικές δράσεις είχαν σκοπό την πρόληψη αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση κατά του καπνίσματος με στόχο την προαγωγή της υγείας των μαθητών αλλά και των πολιτών, έτσι ώστε όλοι να γίνουμε ενεργοί, υγιείς και υπεύθυνοι πολίτες.

IMG_20151211_110919

Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Τσούγκρα Μαρία

Επίσκεψη στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας

20151209_007 Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 μια ομάδα 23 μαθητών από το 1Ο ΕΠΑΛ Αλμυρού ,επισκέφτηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν με θέμα «του νερού τα παραμύθια».

20151209_006 20151209_008Η εμπειρία για τα παιδιά ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το τέλος. Μέσα από την καθοδήγηση των υπευθύνων του κέντρου ,μπόρεσαν να γνωρίσουν την ιστορία της Μακρινίτσας καθώς και πολλά πολιτισμικά και κοινωνικά στοιχεία της περιοχής.
Χωρισμένοι σε δύο ομάδες ανέπτυξαν το αίσθημα της συνεργατικότητας και της υπευθυνότητας αφού ο κάθε μαθητής έπρεπε να διεκπεραιώσει την αποστολή-εργασία που του είχε ανατεθεί. Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με έναν περίπατο στα καλντερίμια του χωριού όπου οι μαθητές, βιωματικά πια, μετέτρεψαν το θεωρητικό μέρος σε πρακτικό.
Οι γνώσεις που αποκόμισαν ήταν πολλές και διάφορες. Έκοψαν βότανα αφού έμαθαν την ονομασία τους αλλά κυρίως τη χρησιμότητα τους. Έκαναν ένα μικρό πείραμα για να δούνε το ph του νερού των κρηνών .Μέτρησαν την ηλικία ενός γηραιού πλατάνου. Ζωγράφισαν και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Η επιστροφή με το πούλμαν έφερε στους μαθητές από τη μια μεριά μια μικρή μελαγχολία για το τέλος της επίσκεψης αλλά από την άλλη και μια μεγάλη ικανοποίηση για το πλούτο των εμπειριών και των γνώσεων που αποκόμισαν.

Ευχαριστήριο στην Olympia Electronics – ΓΚΕΡΟ Α.Ε.

Οι διευθυντές του 1ου Ε.ΠΑΛ. Αλμυρού – 1ου Ε.Κ. Αλμυρού και οι εκπαιδευτικοί αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την εταιρία έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας ?Olympia electronics? και το κατάστημα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού ?ΓΚΕΡΟ ΑΕ?για τις δωρεές που έχουν πραγματοποιήσει στο σχολείο μας και αφορούν:
  1. στη χορήγηση ταμπλώ με δείγματα συναγερμού αληθινά και
  2. στη χορήγηση ταμπλώ με δείγματα πυρανίχνευσης αληθινά που θα χρησιμοποιηθούν για την πρακτική εξάσκηση των μαθητών της Β΄και Γ΄τάξης, ειδικότητας ηλεκτρολόγων.
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν πλήξει σχεδόν όλους τους εργαζομένους, σχολεία και επιχειρήσεις, η συγκεκριμένη χορηγία, που εξοπλίζει τα εργαστήρια με τα πλέον σύγχρονα εποπτικά υλικά, αποτελεί αχτίδα αισιοδοξίας και δίνει κουράγιο στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν το έργο τους, βλέποντας την απείχηση και ανταπόκριση που έχει το άνοιγμα του σχολείου μας στις τοπικές επιχειρήσεις.
Ευελπιστώντας στη συνέχιση της καλής συνεργασίας μας
 Οι διευθυντές του 1ου Ε.ΠΑΛ. Αλμυρού – 1ου Ε.Κ. Αλμυρού
 Καπράνας Γεώργιος – Νικολόπουλος Δημήτριος

Ευχαριστήριο στην ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε.

Οι διευθυντές του 1ου Ε.ΠΑΛ. – 1ου Ε.Κ. Αλμυρού και οι εκπαιδευτικοί αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την εταιρία ανακύκλωσης ?Αειφόρος Α.Ε.? για τις δωρεές που έχουν πραγματοποιήσει στο σχολείο μας και αφορούν:

  1. στη χορήγηση υλικού επίστρωσης με το οποίο κατασκευάστηκαν δύο ράμπες για πρόσβαση στο σχολείο ατόμων με κινητικά προβλήματα και έγινε επίστρωση διαδρόμων στο θερμοκήπιο και
  2. στη χορήγηση ταινιόδρομου ο οποίος τοποθετήθηκε στα εργαστήρια ως μονωτικό υλικό και διάφορων αναλώσιμων υλικών.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν πλήξει σχεδόν όλους τους εργαζομένους, σχολεία και επιχειρήσεις, η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί αχτίδα αισιοδοξίας και δίνει κουράγιο στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν το έργο τους, βλέποντας την απείχηση και ανταπόκριση που έχει το άνοιγμα του σχολείου μας στις τοπικές επιχειρήσεις.
Ευελπιστώντας στη συνέχιση της καλής συνεργασίας μας

Οι διευθυντές του 1ου Ε.ΠΑΛ. Αλμυρού – 1ου Ε.Κ. Αλμυρού

Καπράνας Γεώργιος – Νικολόπουλος Δημήτριος