Λειτουργία σχολείου λόγω κακοκαιρίας

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση  του Δημάρχου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστές λόγω παγετού την Δευτέρα 24 , την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Χορήγηση Βεβαιώσεων Ικανότητας στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

  Οι ενδιαφερόμενες/οι για το Λιμενικό σώμα να διαβάσουν προσεκτικά τις σχετικούς εγκυκλίους:

(πατήστε πάνω στο τίτλο του,  για να προβληθεί το έγγραφο)

1. Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος: «Χορήγηση Βεβαιώσεων Ικανότητας στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023- Γνωστοποίηση τροποποιήσεων κανονιστικών διατάξεων»

2.ΦΕΚ 6507 Β _2021_12_21_ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΑ ΣΧΟΛΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛ.ΑΚ.

Ηλεκτρονική απογραφή στρατευσίμων κλάσης 2025 (γεννημένοι 2004), μέσω των ΚΕΠ

Οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2025 (γεννημένοι το έτος 2004) είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ), κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2022, από 2-1-2022 έως και 31-3-2022, είτε μόνοι τους ηλεκτρονικά, είτε σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.
Ειδικότερα, Οι στρατεύσιμοι που θα προσέρχονται στα ΚΕΠ, πρέπει κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν απαραίτητα, πρωτότυπα ή ευκρινή αντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών:

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή ελληνικό Διαβατήριο.
  • Δημόσιο έγγραφο, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ).
  • Δημόσιο έγγραφο, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή βεβαίωση ΑΜΚΑ, η οποία εκδίδεται από τον δικτυακό τόπο www.amka.gr.
  • Ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επίσης, οι στρατεύσιμοι που θα προσέρχονται στα ΚΕΠ, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (E-mail), προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση ενημέρωσή τους αναφορικά με τις στρατολογικές τους υποχρεώσεις, ώστε να αποφευχθούν πιθανές συνέπειες από τη μη ενημέρωση (πρόσθετη στρατιωτική
υποχρέωση, αδυναμία εύρεσης από τις Αστυνομικές Αρχές κλπ).

Αποδεικτικό κατάθεσης δεν εκδίδεται από τα ΚΕΠ. Οι στρατεύσιμοι μπορούν να το εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) από το μενού «Υπηρεσίες/ Πληροφορίες/ Πληροφορίες για την απογραφή μου».

Λειτουργία του Σχολείου από 10-1-2022  

 Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες- μαθητές

Χρόνια πολλά, το 2022 να είναι μια καλή ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία χρονιά για όλους!!
Για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου 2022 σας γνωρίζουμε τα εξής:
1.  Οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) για το διάστημα των δύο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων. από 10 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου 2022)
2. Το self-test πραγματοποιείται:
✓για την πρώτη εβδομάδα (10-14/1)  έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1)
✓από τη δεύτερη εβδομάδα έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο.
3.  Ο διαγνωστικός έλεγχος μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη. Η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr,  από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19
Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού
Γεώργιος Καπράνας