Εγγραφές για το ΣΧ. Έτος 2015-16

Από το 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ (1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ) ανακοινώνεται ότι αρχίζουν από την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 οι εγγραφές για τους μαθητές Α, Β και Γ τάξης και από ώρα 08.15 ως 13.00 για το νέο σχολικό έτος 2015 ? 2016.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο σχολείο μας είναι οι εξής:

1o ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ 2015-16 (640x578)

Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι θα επαναλειτουργήσει ο Τομέας Υγείας ? Πρόνοιας με ειδικότητες 1. Βοηθών Νοσηλευτών και 2. Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και ο Τομέας Αισθητικής ? Κομμωτικής με ειδικότητες 1. Αισθητικής Τέχνης και 2. Κομμωτικής Τέχνης.
Αναφορικά με τον τομέα Αισθητικής – Κομμωτικής αξιοσημείωτο είναι ότι οι απόφοιτοι θα λαμβάνουν Απολυτήριο και Πτυχίο όπως οι απόφοιτοι όλων των άλλων ειδικοτήτων του ΕΠΑ.Λ.
Ειδικότερα για τους γονείς των νέων μαθητών της Α΄ Τάξης θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέλθουν την συγκεκριμένη περίοδο και κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
( ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ )
1) Τίτλος Σπουδών που μπορεί να είναι:
α) Απολυτήριο γυμνασίου ή
β) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου για όλες τις περιπτώσεις όπου αυτό αποτελεί τυπικό προσόν ή
γ) Πιστοποιητικό σπουδαστικής κατάστασης του μαθητή από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ή από το σχολείο στο οποίο φυλάσσονται τα αρχεία σχολείου.

2) Μια (1) πρόσφατη φωτογραφία του μαθητή στην οποία στο πίσω μέρος θα αναγράφονται τα στοιχεία του
Σημείωση : επιπλέον μία (1) φωτογραφία εάν ο μαθητής χρησιμοποιεί Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την μετακίνησή του στην οποία στο πίσω μέρος θα αναγράφονται τα στοιχεία του και η διαδρομή.
3) Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του ενδιαφερόμενου (γονέας, κηδεμόνας ή ενήλικος μαθητής).
4) Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του μαθητή (αν υπάρχει).

Στην Β΄ Τάξη, μπορούν να εγγραφούν οι προαγόμενοι μαθητές από την Α΄ τάξη οποιουδήποτε ΕΠΑ.Λ. ή Γενικού Λυκείου.

Τέλος, μπορούν να εγγραφούν στην Β΄ Τάξη του σχολείου, κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Ενιαίου Λυκείου αλλά και κάτοχοι πτυχίου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Τ.Ε.Λ.), Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.), Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), Α` κύκλου Τ.Ε.Ε. και Β` Κύκλου Τ.Ε.Ε., για απόκτηση πτυχίου σε μια από τις ειδικότητες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2422023700 – 2422024757