Δυνατότητα Υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.).

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μ.Δ. θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα 20-7-2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.
Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ., με την παρουσία του Διευθυντή και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.
Αυτή την ημέρα, ο Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Ανακοίνωση βαθμών ειδικών μαθημάτων.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17-7-2020 μετά τις 13.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα
πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Β’ Φάση Ηλεκτρονικών Αιτήσων-Εγγραφών

Η Α΄ φάση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2020-2021 ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes.

Μέχρι την έναρξη της Β΄ φάσης (13 & 14 -07-2020):

  1. Δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων.
  2. Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί:
    • δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης ή διαγραφής τους.
    • είναι δυνατή η προβολή, η αποθήκευση ή/ και η εκτύπωσή τους μέσω της επιλογής «Υποβληθείσες Αιτήσεις» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TAXIS).
  • Για τα ΕΠΑ.Λ.: από τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 είναι ορατά τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών/τριών μέσω της επιλογής  «Υποβληθείσες Αιτήσεις» και κατά το διάστημα:
  •  από 06-07-2020 έως και 10-07-2020 οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους (συμπληρώνοντας χειρόγραφα τα προβλεπόμενα έντυπα) στη σχολική μονάδα που έχουν κατανεμηθεί.

Μετά την κατανομή της Α? φάσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών θα ακολουθήσει:

Β? φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων

από τη 13η Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 έως και τη 14η Ιουλίου και ώρα 23:59.

Μετά την κατανομή της Β? φάσης, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

και οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους:

Για τα ΕΠΑ.Λ. από την 20η Ιουλίου 2020 έως την 24η Ιουλίου 2020.

(συμπληρώνοντας χειρόγραφα τα προβλεπόμενα έντυπα) στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Τα έντυπα μπορούν να αντληθούν από το σχετικό link στο blog του σχολείου μας και να μας τα στείλετε με κάθε πρόσφορο τρόπο.