ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΥ κου ΒΕΡΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2015-03-11 03Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού που εκπονεί πρόγραμμα θέμα « Η ιστορία και οι προοπτικές της μεταλλευτικής εξόρυξης στην Ελλάδα και στην περιοχή μου» πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κο Βέργο Αλέξανδρο, μεταλλειολόγο, με θέμα «Η μεταλλευτική εξόρυξη στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας ? Περιβαλλοντικές επιπτώσεις».

2015-03-11 02Την ομιλία παρακολούθησαν τα μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας, ο δ/ντης του σχολείου κος Καπράνας Γεώργιος, καθηγητές και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παραβρέθηκαν επίσης ο κος Τσουκάλης Ιωάννης εργοδηγός και ο μεταλλειολόγος κος Λώλος Κων/νος από την εταιρία ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακύκλωσης μεταλλευτικών προϊόντων.

2015-03-11 01Ο κος Λώλος μίλησε στα παιδιά και τα προσκάλεσε να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

2015-03-11 04Την ομιλία οργάνωσε ο υπεύθυνος καθηγητής του προγράμματος Μαγκλάρας Αθανάσιος μηχανολόγο σε συνεργασία με τους καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Βαρδάκη Κων/νο μηχανολόγο, Χατζηπλή Κων/νο μηχανολόγο και Χατζηχαραλάμπους Ζωή μηχανολόγο.