Διδακτική επίσκεψη στο φαρμακείο «Ανατολιώτη» στην πλατεία του Αλμυρού

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, μαθητές/τριες της Β΄ τάξη του τομέα Υγείας-Πρόνοιας -Ευεξίας, στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής «Σύγχρονη Αισθητική Ι» πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο φαρμακείο «Ανατολιώτη».

Οι υπεύθυνες φαρμακοποιοί μας ενημέρωσαν για την πολιτική πωλήσεων των καλλυντικών προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου και για τα καινοτόμα καλλυντικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες φροντίδας του δέρματος αντρών, γυναικών αλλά και παιδιών.

Η υπεύθυνη στο τομέα της αισθητικής του φαρμακείου μας ξενάγησε στην καμπίνα περιποίησης και μας πρόσφερε μια περιποίηση αρωματοθεραπείας -ΣΠΑ προσώπου με προϊόντα της εταιρίας Estee Lauder.

H υπεύθυνη στο κομμάτι των φαρμάκων μας τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με την αισθητικό, που οδηγεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, βοηθώντας τον να βρει την καλύτερη λύση σε προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν αντίκτυπο και στην υγεία του δέρματός του.

Οι μαθήτριες διατύπωσαν και έλυσαν τις απορίες τους. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παίρνοντας μαζί μας γλυκές στιγμές γνώσης και υπέροχα δώρα.

Ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια του φαρμακείου, που με χαρά μας υποδέχθηκαν στο χώρο τους και απλόχερα μας πρόσφεραν την εμπειρία και τις γνώσεις τους.