Διδακτικές επισκέψεις του τομέα Υγείας-Πρόνοιας και Ευεξίας.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 οι μαθητές/τριες του τομέα υγείας της Β΄τάξης επισκέφτηκαν το Kέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία ?Αγωγή? στην Ευξεινούπολη. Πρόκειται για μια πιστοποιημένη πρωτοποριακή προσβάσιμη δομή στο χώρο της αναπηρίας με δημιουργικές δράσεις, θέτοντας την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Όλες οι δράσεις του κέντρου είναι δωρεάν . Οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του κέντρου κ.Ιωάννη  Δεληζήση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

 

Συνοδοί: Η τομεάρχης υγείας και οικονομίας κ. Μαρία Τσούγκρα, οι καθηγήτριες νοσηλευτικής κ. Ευανθία Μπέη και κ. Βασιλική Ξυδοπούλου και η καθηγήτρια Βρεφονηπιοκομίας κ. Ασπασία Μάντζιου.

 Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές /τριες του τομέα υγείας της Β΄τάξης και της Γ΄τάξης του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας ,

επισκέφτηκαν το 2ο νηπιαγωγείο Αλμυρού. Ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθούν οι παιδαγωγοί, τις γωνιές δραστηριοτήτων και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζουν. Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια κ. Ειρήνη Κουτσοπίνα  και τη νηπιαγωγό κ. Αικατερίνη Μπόθου για την  εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μαθητών μας.

Συνοδοί: Η τομεάρχης υγείας και οικονομίας κ. Μαρία Τσούγκρα και η καθηγήτρια βρεφονηπιοκομίας κ. Ασπασία Μάντζιου.