Επίσκεψη στο Εργοστάσιο ΕΡΛΙΚΟΝ (ΣΙΔΕΝΟΡ)

2016-12-16-01 2016-12-16-03 2016-12-16-02Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού, μαθητές των τμημάτων του Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού Τομέα, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της ΕΡΛΙΚΟΝ του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ.

Η ΕΡΛΙΚΟΝ παράγει μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτροδίων και συρμάτων συγκόλλησης.Συγκεκριμένα παράγονται τύποι ηλεκτροδίων και συρμάτων συγκόλλησης για κοινούς και ελαφρά κραματωμένους χάλυβες, για λεπτόκοκκους κατασκευαστικούς χάλυβες, για σκληρές αναγομώσεις, για χάλυβες αντοχής στον ερπυσμό, για ανοξείδωτους και πυρίμαχους χάλυβες, όπως και για χυτοσιδήρους και αλουμίνιο.

Τους μαθητές και τους συνοδούς τους υποδέχτηκε και οδήγησε στον προορισμό τους ο υπεύθυνος υποδοχής κος Αγαθαγγελίδης Κυριάκος.

Στους μαθητές και στους συνοδούς καθηγητές μοιράστηκαν προστατευτικά κράνη, γυαλιά και μάσκες προκειμένου να περιηγηθούν με ασφάλεια στους χώρους του εργοστασίου. Η ξενάγηση περιέλαβε όλη την πορεία παραγωγής ηλεκτροδίων με επικάλυψη αλλά και των συρμάτων συγκόλλησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους μηχανικούς κους Ματθαίο Γεώργιο και Γρηγοριάδη Δημήτριο καθώς και το προσωπικό του εργοστασίου για τη φιλοξενία τους.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι Μηχανολογοι εκπαιδευτικοί: Χατζηπλής Κων/νος ΠΕ1706, Μαγκλάρας Αθανάσιος ΠΕ1702, Χατζηχαραλάμπους Ζωή ΠΕ1702 και Τακούδης Ηλίας ΠΕ1802 Διοίκησης Επιχειρήσεων.