Επίσκεψη μαθητών στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 η περιβαλλοντική ομάδα «Παγασητικός Κόλπος» του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού, που αποτελείται από τους μαθητές του τομέα Ηλεκτρολογίας και του τομέα Πληροφορικής, επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας
OΟι υπεύθυνοι του ΚΠΕ μας καλωσόρισαν και το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια παρουσίαση σχετικά με τον Μαλιακό Κόλπο. Η παρουσίαση έδωσε στους μαθητές μας την ευκαιρία να μιλήσουν και για την δική τους εργασία που αφορά τον Παγασητικό Κόλπο και πως αυτός έχει επηρεαστεί από την ανεξέλεγκτη ανθρώπινη δραστηριότητα.

OΣτη συνέχεια χωριστήκαμε σε δυο ομάδες και
ασχοληθήκαμε εναλλάξ στα εργαστήρια παρατήρησης με στερεοσκόπια, απολιθώματα και πετρώματα. Ακολούθησε, έρευνα πεδίου στην κοντινή παραλία της Αγίας Μαρίνας όπου παρακολουθήσαμε την φόρτωση Βωξίτη από το ορυχείο της περιοχής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Βαλαμούτης Κων/νος ΠΕ20- Πληροφορικής, Φλώρου Αποστολία ΠΕ17 ? Ηλεκτρολόγος, Φείδα Χαρίκλεια ΠΕ19- Πληροφορικής και Πριάγγελος Χρήστος ΠΕ17 ? Ηλεκτρολόγος.