Τηλεκπαίδευση Τρίτη 25/9/2019: Οδηγίες προς εκπαιδευτικούς  

 Α) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αύριο Τρίτη 26/9/2019 οι εκπαιδευτικοί ανοίγουν κανονικά την δική τους Ψηφιακή Τάξη Webex σύμφωνα με το ισχύον Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Συνιστάται να ανοίξετε από σήμερα την τάξη σας δοκιμαστικά και να ειδοποιήστε κάποιους συναδέλφους σας ή φίλους σας να «εισέλθουν» ως «μαθητές» σας.

Δεν κοινοποιούμε σε ιστοσελίδες με ελεύθερη πρόσβαση και στα κοινωνικά δίκτυα κανένα στοιχείο που αφορά προσωπικά στοιχεία μαθητών/κηδεμόνων. Προσοχή στην μαζική αποστολή (σε πολλούς) email: Δεν πρέπει να φαίνονται σε όλους τα email όλων! Χρησιμοποιείστε την Κρυφή Κοινοποίηση (BCC)

Β) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (links) Ψηφιακών τάξεων εκπαιδευτικών:

Δεν θα κοινοποιηθούν σύνδεσμοι εκπαιδευτικών στην ιστοσελίδα. Θα σταλούν στα email που δήλωσαν οι κηδεμόνες κατά την εγγραφή καθώς και στα δικά σας. Δεν μπορείτε να στέλνετε άλλους συνδέσμους εκτός από τον δικό σας σε τρίτους (μόνο σε κηδεμόνες ή συναδέλφους)

Γ) Συνδιδασκαλίες: 

Σε περίπτωση συνδιδασκαλίας (παραπάνω από ένας διδάσκοντας στο ίδιο τμήμα) θα συνδεθούν στον πρώτο κατά σειρά καθηγητή του Ωρολογίου Προγράμματος , εκτός και αν μας ειδοποιήσετε για άλλη «αίθουσα» ώστε να ενημερώσουμε τα παιδιά.

Δ)  Σύντομη ενημερωτική συνάντηση περί Webex και δυνατοτήτων του και άλλων τεχνικών θεμάτων:

Σήμερα Δευτέρα 25/9 και ώρα 19:30 οι συνάδελφοι μπορείτε να συνδεθείτε στην Ψηφιακή Τάξη του κου Βαλκανιώτη

Δ) Ονομαστικές καταστάσεις Τμημάτων:

Τις λαμβάνετε από το επίσημο email του σχολείο με μέριμνα της διοίκησης του σχολείου