Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της μαθητείας- Δεοντολογία/ Προβολή Επιχείρησης

Στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού την Πέμπτη  6 Φεβρουαρίου   2020, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητευόμενους της Δ΄ φάσης μαθητείας σχ. Έτους 2019-20.

Η εκδήλωση αφορούσε σε τρία θέματα σχετικά με τη δεοντολογική συμπεριφορά, την προβολή μιας επιχείρησης μέσω διαδικτύου και τέλος την επαγγελματική ηθική.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/ντης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού κος Καπράνας Γεώργιος, ο οποίος καλωσορίζοντας τους ομιλητές, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των ενημερώσεων  που γίνονται στο πλαίσιο της μαθητείας για τους απόφοιτους οι οποίοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κυρία Τζιουμάκη Γλυκερία, ιδιοκτήτρια του πολυχώρου εκπαίδευσης Αξιον Εστί η οποία ανέλυσε το  θέμα:  Αρχές επαγγελματικής και επιχειρηματικής ηθικής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κυρία Έλσα Τσινίκα, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Talos Construction, που αναφέρθηκε στην:   Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την επίτευξη σκοπών επικοινωνίας και προβολής της επιχείρησης.

Κλείνοντας την ενημέρωση η κυρία Καπούλα Νάνσυ πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας μίλησε για το σημαντικό ζήτημα που αφορά στην:   Επαγγελματική και δεοντολογική συμπεριφορά προς συναδέλφους και συνεργάτες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού κος Καπράνας Γεώργιος,  ο υπεύθυνος μαθητείας κος Μαγκλάρας Αθανάσιος και οι  διδάσκοντες  εκπαιδευτικοί  της μαθητείας Βαλαμούτης Κων/νος, Γλυκού Άννα, Σακομήτρος Παναγιώτης, Σαλάτα Ελένη και Χατζηχαραλάμπους Ζωή.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Τζουμάκη Γλυκερία, την κυρία Τσινίκα Έλσα και την κυρία Καπούλα Νάνσυ  για τον χρόνο που μας διέθεσαν.