Ενημέρωση των μαθητών για το έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Καρα?σκο Βασίλειο για την ιδιαίτερη τιμή που έκανε στο σχολείο μας με την εντολή μετακίνησης την οποία εξέδωσε. Με βάση αυτή στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος οι παρακάτω:

Η Υπαστυνόμος Α΄ Καραμπίνη Ελένη η οποία ενημέρωσε τους μαθητές για το έργο της Αστυνομίας, την τροχαία και ειδικότερα για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Κλιμάκιο της Ο.Π.Κ.Ε το οποίο μίλησε στα παιδιά για τον τομέα που απασχολείται και έδειξε αναλυτικά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί στο έργο τους.
Ο Αρχιφύλακας  Καλαμδαρίδης Νίκος, συνοδός του σκύλου Μπρούνο , ο οποίος μίλησε για τον τομέα που εξειδικεύεται, την εκπαίδευση του σκύλου κ έγινε σχετική επίδειξη στους μαθητές για το πως ο σκύλος ανακαλύπτει εκρηκτικά.
 Ο Αρχιφύλακας Αλμπάνης Σωτήρης συνοδός του σκύλου Βόλφ που ειδικεύεται στην ανακάλυψη ναρκωτικών ουσιών μίλησε στα παιδιά για το φλέγον θέμα των ναρκωτικών- εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με αρκετές ερωτήσεις των μαθητών πάνω σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.