«Όχι Άλλο Πλαστικό»

«Όχι Άλλο Πλαστικό» φώναξαν οι μαθητές της Α τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019, στην κεντρική πλατεία Αλμυρού.

Μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς δράσεων, σειρά είχε η ακτιβιστική εκδήλωση στην πλατεία, όπου οι μαθητές προσκάλεσαν όλους να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, μαθητές του Α1 τμήματος του ΕΠΑΛ, στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, επέλεξαν να ασχοληθούν με ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας. Τίτλος της εργασίας «ΟΧΙ ΑΛΛΟ» που αποτελεί συγχρόνως και φωνή προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμη, οι μαθητές δημιούργησαν και ένα ερωτηματολόγιο. Σκοπός τους, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την νοοτροπία και τη σκέψη των πολιτών αναφορικά με την περιβαλλοντική μόλυνση που οφείλεται στο πλαστικό.

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Γιώργος Καπράνας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χαιρέτησαν την εκδήλωση και επιβράβευσαν την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει όλους μας.

Από το Λαό του Αλμυρού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι μαθητές του τμήματος Α1, οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν το πρόγραμμα  ?Όχι Άλλο?, στο πλαίσιο της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, ο διευθυντής και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν:

Το χορηγό του προγράμματος κύριο Μηλιώνη Αντώνιο και την εταιρία GeoFlex για τα μπλουζάκια που προσέφεραν.

Την καφετέρια Collibri και τους επιχειρηματίες κύριο Αυγουλά Αντώνιο και κύριο Καραχάλιο Αριστείδη για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν.

Το Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση της πλατείας.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  Λαός του Αλμυρού και Αλμυρός info και το Αstra TV, για την κάλυψη της εκδήλωσης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ  ΑΛΜΥΡΟΥ