Ενημερωτική ημερίδα για τα ναρκωτικά στο 1o ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού

Το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου, ενημερωτική εκδήλωση για το θέμα των ?Ναρκωτικών και γενικά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών?.
Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μας επισκέφθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και συγκεκριμένα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών οι αστυφύλακας Τσιράογλου με τους αρχιφύλακες Χρόνη και Αλμπάνη και τον αστυνομικό σκύλο Βόλφ και απηύθυναν  ομιλία στους μαθητές.
Ο αναλυτικός τρόπος παρουσίασης του μεγάλου προβλήματος των ναρκωτικών ενημέρωσε όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για αυτή τη μάστιγα της εποχής μας.
Οι μαθητές άκουσαν προσεκτικά τις συμβουλές τους, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την επίλυση αποριών.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο διευθυντής ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το τμήμα δίωξης ναρκωτικών και ιδιαίτερα την αστυφύλακα Τσιράογλου, τους αρχιφύλακες Χρόνη και Αλμπάνη και τον αστυνομικό σκύλο Βόλφ για την ολόπλευρη ενημέρωση των μαθητών, καθηγητών και γονέων του σχολείου σχετικά με το φλέγον θέμα των ?Ναρκωτικών και γενικά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών?.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ