Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ η επίσημη εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού πρωτοπρεσβύτερος κος Ευστάθιος Βαρβαρέλης, ο βουλευτής Μαγνησίας κος Χρήστος Μπουκώρος, η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού κα Σταυραντώνη Μαρία, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Χατζηκυριάκος Ευάγγελος, η εκπρόσωπος της ΔΔΕ Μαγνησίας κα Πανταζώνα Μαρία, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Μαγνησίας κα Κανταράκη Σοφία, ο υπεύθυνος του Σ.Σ.Ν. της ΔΔΕ Μαγνησίας κος Πλαγεράς Αντώνιος, η Σχολική Σύμβουλος Παιδαγωγικής Καθοδήγησης του σχολείου μας κα Γκόνου Μαρίτσα, ο πρόεδρος των Εμποροβιοτεχνών Αλμυρού κος Πανταζώνας Κωνσταντίνος, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και πλήθος γονέων.

Στην εκδήλωση εκφωνήθηκαν κείμενα παρουσιάστηκαν ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής ενώ σε καίρια σημεία χορωδία μαθητών έβαλε τη δική της πινελιά με πρωταγωνιστές τους μαθητές Γιώργο Τσιάτσιο στο κλαρίνο και Ευγενία Μπούτλα στο ακορντεόν.

Ο διευθυντής του σχολείου κος Καπράνας Γεώργιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους επίσημους που τίμησαν με τη παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση, τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν αδιάκοπα, ώστε να διαμορφωθεί ένα εκπληκτικό σκηνικό καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν πρόθυμα στην ομάδα παρουσίασης της εκδήλωσης και συνετέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί κάτι εντελώς πρωτότυπο, που απέσπασε τα εύσημα όλων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων δεξιώθηκαν του προσκεκλημένους στην βιβλιοθήκη του σχολείου.

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, που με τις προσφορές τους συνετέλεσαν, ώστε να μην δαπανηθούν χρήματα από το ταμείο της σχολικής επιτροπής.
Συγκεκριμένα:
1. Βιβλιοπωλείο Βούλγαρη
2. Gossip
3. Stefos Center
4. Τύπωσέ το
5. Λαρίσης Σοφοκλής

Την εορτή επιμελήθηκαν οι καθηγητές: Βαλαμουτοπούλου Ευαγγελία, Φλεβάρης Αθανάσιος και Χατζηπλής Κωνσταντίνος.