Κοινωνική Προσφορά του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού προσέφερε στη Φλόγα το ποσό των 1.512,00 ? και 120 μερίδες φαγητού στο Σπίτι της Γαλήνης Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Τ2016-04-20ο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού και ο διευθυντής κ. Καπράνας Γεώργιος ευχαριστεί ολόψυχα όλους όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση του Φιλανθρωπικού χορού για την Φλόγα (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) που πραγματοποιήθηκε στο «Αρχοντικό», δάσος Κουρί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δεληζήση Ιωάννη ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης για την άψογη εξυπηρέτηση καθώς και για την ιδιαίτερη φιλανθρωπική του ευαισθησία. Αρωγοί στην προσπάθεια μας οι χορηγοί μας, τα μαγαζιά του Αλμυρού με τα δώρα που προσέφεραν στη λαχειοφόρο και όλος ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Φλόγας.

Προσέφεραν με την χορηγία τους στην υλοποίηση των τεσσάρων πανό ο κ. Ανδρωνάς Γεώργιος (ξυλεία), ο κ. Κρομύδας Δημήτριους (πανιά-σχοινιά), η κ. Καραγκούνη Παυλίνα (σχεδίαση) και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Βαλαμούτης Κων/νος (τοποθέτηση).

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κα Φωτεινή και Γεώργιος Σιδέρης, Κων/νος και Ευαγγελία Βαγενά, εκπρόσωποι της Φλόγας Μαγνησίας, ο κ. Κίτσιος Γεώργιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης, η κα Χρυσοβελώνη Μαρίνα υφυπουργός μεταφορών και δικτύων, ο κ. Καραγιώργος Άρης αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ο κ. Νικοβιώτης Κων/νος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα υγείας, οι ιερείς Γιαννιός Γεώργιος, Βαρβαρέλης Ευστάθιος και Σπαθής Δημήτριο, ο κ. Ζιγγιρίδης Ευθύμιος πρόεδρος συλλόγου Καππαδοκών, η κα Γκόβαρη Ράνια ειδική γραμματέας και δημοσιών σχέσεων συλλόγου Σαρακατσαναίων και η κα Λασκαρίδη Πατρίτσια εκπρόσωπος συλλόγου Αλατοστράτα.

Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (Almyrosinfo, Λαός του Αλμυρού), το Astra Θεσσαλίας για την κάλυψη της εκδήλωσης και το τυπογραφείο της Δημοπούλου Ξανθής για την άριστη συνεργασία.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

1ο ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Υ.Γ. Οι κάτοχοι των αριθμών 1286,1718,1276 που κληρώθηκαν στην Λαχειοφόρο παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το σχολείο στα τηλέφωνα 2422023700 ή 6972686198 για την παραλαβή των δώρων τους.