Αναστολή Λειτουργίας του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού λόγω κρουσμάτων COVID-19 από 5/11/2020 και 17/11/2020

Μετά τα τρία αλλεπάλληλα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, που είχαμε στο σχολείο μας σήμερα και λαμβάνοντας υπόψιν και το άλλο ένα χθεσινό κρούσμα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας μου ανακοινώθηκε ότι το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας από αύριο 5-11-2020 μέχρι και 17-11-2020.

Τα μαθήματα από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020  θα γίνονται διαδικτυακά μέσω webex του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ισχύει και το βρίσκεται στην απέναντι στήλη) και θα υπάρχει ηλεκτρονικό απουσιολόγιο.

Οι στενές επαφές των κρουσμάτων δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που δίδασκαν τουλάχιστον δύο ώρες, ένα 48ωρο πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων στο κρούσμα, αλλά και οι μαθητές των τμημάτων Γ3 και ΓΟΧ, όπως τους ανακοινώθηκε εχθές, θα παραμείνουν σε αυστηρή καραντίνα στο σπίτι μέχρι 13-11-2020 και αν στο διάστημα αυτό εμφανίσουν πυρετό ή άλλα συμπτώματα να απευθυνθούν σε γιατρό για να κάνουν το τεστ.
Οι στενές επαφές των κρουσμάτων δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που δίδασκαν τουλάχιστον δύο ώρες, ένα 48ωρο πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων στο κρούσμα, αλλά και οι μαθητές των τμημάτων Γ1, Γ2, Γ5, ΓΦΥΤ, ΓΤΡΟΦ, ΓΝΟΣ, ΓΤΟΥΡ όπως ενημερώθηκαν σήμερα, θα παραμείνουν σε αυστηρή καραντίνα στο σπίτι, μετά από τη σημερινή οδηγία, μέχρι και 17-11-2020 και αν στο διάστημα αυτό εμφανίσουν πυρετό ή άλλα συμπτώματα να απευθυνθούν σε γιατρό για να κάνουν το τεστ.
 Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας όπως ανακοινώνονται από τα εκάστοτε υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από τη διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού

Ο Διευθυντής

Καπράνας Γεώργιος